Hund

Hundfoder som gör din hund glad!

Hundar är av naturen köttätare eftersom de ursprungligen var jägare som fällde levande djur. Hunden åt allt på sitt jaktbyte: allt från de finaste filéerna, till brosk, inälvor och annat som vi människor kanske inte skulle äta.

Vi på Real färskfoder vill att nutidens hundar ska få äta näringsrik, saftig, smakrik mat med alla naturliga näringsämnen bibehållna. Precis som de gjorde i sin naturliga miljö. På den tiden fanns inte torra kulor som upphettats och blivit av med de naturliga bakterier som är så viktiga för hundens immunförsvar.

Magnus matte Jaana berättar:
”Magnus har fått färskfoder sedan han var ungefär tre veckor gammal. När vi köpte honom som liten valp fortsatte vi självklart med färskfoder, men han var väldigt kinkig med maten. Ingenting passade.
Som tur var upptäckte vi Real färskfoder och började med Exclusive och Salmon Plus, bägge med läckra dofter för en hundnos. Han fullständigt slukade i sig maten! Från att ha varit ett magert spektakel utan aptit, blev han en vacker och ståtligt hund med fint hull. Han har aldrig matvägrat efter att vi började med Real. Inte ens när vår tik löper!”

Studier har visat att hundar som äter färskfoder har mindre benägenhet att få sjukdomar såsom cancer, höftledsdysplasi och allergier av olika slag.

En intressant dokumentär om djurfoder:

Netflix-dokumentär: Pet fooled


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr