Hundfoder

Hundfoder som gör skillnad

Hundfoder är nästintill en vetenskap och det finns många olika hundfoder som baseras på olika vetenskapliga teorier som kan kännas överväldigande att sätta sig in i. Utbudet av hundmat på marknaden är enormt. Det kan vara svårt att navigera vilket foder som passar dig och din hund bäst, och därför hjälper vi dig att hitta rätt!

Färskfoder

Många använder torrfoder och blötfoder som skiljer sig från färskfoder genom att dom båda är tillagade och inte rå föda. Färskfoder är rå föda. Kött, Vom och olika näringsrika inälver som mals ner till en fin köttfärs och fryses ner snabbt för bästa hållbarhet. Färskfoder är det foder som påminner mest om hur hunden åt en gång i tiden och dom som provat färskfoder kan själva se stor skillnad i energi och päls m.m. och vill inte sluta. En del väljer att gå över helt till färskfoder och andra väljer att blanda. Vi är glada om vi kan bidra till att fler hundar får äta färskfoder och känna på skillnaden.

Foder för din hund finns nu online

I vår webbshop kan du enkelt köpa hem Real färskfoder. Klicka in och beställ den sort du önskar prova. Vi har hemleverans över hela Sverige.

Klicka här för att köpa ditt foder online i vår webbshop

Butiker

Du kan även hitta vårt foder i butiker nära dig, se under fliken butiker.

Tipsa gärna din butik att ta in vårt foder och maila oss, så kontaktar vi din butik för att ta in Real hundfoder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr