Hög upptaglighet

Inget onödigt

Real färskfoder har mycket hög upptaglighet. Det kan du själv se på din hunds minskande avföring. Maten är gjord för hunden med tanke på att dom är karnivorer och på deras näringssystem och tarmar. Det innebär att dom får mindre och mer hård avföring.  Det beror på den höga upptagligheten av alla viktiga näringsämnena samt att vi inte har några onödiga utfyllnader i fodret.

Olika torrfoder och blötfoder innehåller ofta mycket kolhydrater vilket leder till mer avföring. Dvs hundens kropp tar inte upp allt innehåll och det är massa som behöver komma ut. Om du upplever att din hund blir hård i magen av övriga färskfoder så passar Real färskfoder extra bra eftersom den innehåller lite kokt ris. Du kan också välja att blanda det ni äter idag med färskfoder. Vilket är perfekt om din hund eller katt tidigare har fått endast torrfoder eller blötfoder.

Om du vill kan du tillsätta mer vatten i färskfodret, t.ex. en varm sommardag.

Som du förstår finns det många fördelar med att byta till färskfoder. Om du har några funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr