Integritetspolicy

Vår integritetspolicy

Vad är en personuppgift?
Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara uppgifter om dig som namn, kontaktuppgifter samt köphistorik.

Hur får vi dina personuppgifter?
Du kan komma att ge oss information om dig själv när du handlar i vår webbshop, träffar oss på en mässa och är med i en tävling, tipsar om en butik eller ansöker om att vara med i vår uppfödarklubb.

Varför hanterar vi personuppgifter?
Informationen du ger oss är till för att säkerställa bra kundservice avseende dina beställningar och leveranser. Det är även till för att skicka dig vårt nyhetsbrev med erbjudande, rabatter och ibland inbjudningar.

Dataskyddslagen ger dig rättigheter
Den nya dataskyddslagen innebär att du som är kund eller med i uppfödarklubben eller deltagare på mässor etc har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att be om ett registerutdrag med dina personuppgifter. Du har även rätt att få korrigera felaktig information om dig själv och rätt att bli raderad. Om du inte vill ha fler utskick från Real färskfoder så kan du avsluta din prenumeration.

Vi skyddar dina personuppgifter
Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, hanterar dem med varsamhet samt sparar inte uppgifter längre än vad som krävs för att fullfölja vårt avtal gentemot dig eller för att följa de lagar som finns.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr