facebook_pixel

Katt

Köpa katt eller skaffa katt är enkelt

Det finns många katter och raser att välja bland och det är lätt att få tag på en katt. Att köpa katt må vara lätt men glöm inte att det medför ett stort ansvar. Det blir som en till familjemedlem precis som du ger bra mat till din egna familj så vill du ge bra mat till din egna katt. Det ger ansvar avseende kattens välbefinnande på många sätt. Hälsa, motion, psyke osv.

Vi vill bidra till att katter nu lätt kan få tag i den bästa maten för att få bästa förutsättningar att leva ett långt och friskt liv. Nu kan du köpa Real färskfoder till din katt samtidigt som du handlar mat till familjen.

 Svenskt färskfoder

Vi på Real Färskfoder ger dig ett Svenskt färskfoder. Det tillverkas av svenska råvaror och är tillverkat i svensk fabrik. Vi finns i dagligvaruhandeln, dvs Ica och Coop m.m. för att du lätt ska köpa hem bra kattmat till din bästa vän samtidigt som du köper din mjölk och mat. Vi finns också online där du enkelt kan handla och få ditt färskfoder med hemleverans till dörren. Bara att tina och servera!

Har du kattuppfödning får du givetvis kattungepaket av oss med smakprover.

Vassa tänder äter kött!

Om vi släpper ut våra katter i det vilda, så äter de inte säd, grönsaker eller frukter. De väljer främst kött. Real färskfoder är ett foder på färska råvaror som gör dig och katten glad. Alla kattkorvar är rika på kött, hjärta och lever för att förse katten med alla näringsämnen och den viktiga aminosyran taurin.

Enligt den världsberömda hälsostudien ”Pottengers Cat” (länk nedan) försvann sjukdomar när katterna gick från kokt mat till rå färsk mat. Vissa symptom försvann redan inom några veckor och andra som ansågs ärftliga och omöjliga försvann efter några generationer.

Katt-färskfoder-vassa-tänder-äter-kött
Se Pottengers Cat Study (Video)

Köp Pottengers Cat Study och läs gärna den otroliga studie utförd på flera hundra katter i flera generationer: Köp boken

 

Complete

Ett helfoder för alla katter. I Complete får din katt alla viktiga näringsämnen som ger energi, god hälsa och välmående. Vi har kyckling, hjärta, lever och ... för att täcka in kattens alla behov.

Exclusive

Ett helfoder med lite mer proteiner. I Exclusive får din katt alla viktiga näringsämnen och givetvis energi, god hälsa och välmående. Exclusive har kyckling, hjärta, lever, ägg och ... för att täcka in kattens alla behov.

Komplett måltid

Real färskfoder innehåller allt som katten behöver för att må bra hela livet. Läs mer...

Inga tillsatser

Real är en naturlig produkt helt utan konserveringsmedel, tillsatser, färg eller smakämnen. Läs mer...

Hög upptaglighet

Real färskfoder har mycket hög upptaglighet och ett sätt du själv kan se det på är din katts avföring. Maten är gjord för katten med tanke på att dom är karnivorer och på deras näringssystem och tarmar.

Naturligt färskfoder

Kött från nöt, kyckling och gris samt olika innanmäten från nöt och gris. Läs mer...

Hög smaklighet

Reals färskfoder är foder med hög smaklighet. Du och jag vill gärna ha vacker mat som luktar och smakar gott med härliga kryddor. Läs mer...

Hälsosamt

Din katt mår mycket bra när du ger den mat som karnivorer ska ha och inte säd eller annat som katten inte är skapt att äta. Läs mer...

Karnivorer

Vi kan dela in oss djur i följande tre områden, Herbavorer, Omnivorer och Karnivorer.

Fördelar med Real Färskfoder

När din katt får kött som den är gjord för att äta kommer du se flera fördelar.

Enkelt att köpa hem

Vi finns nu i din matvarubutik och du kan köpa det i frysboxar styckvis eller i kartong på 20 st. Enkelt att köpa och ta hem och bara att tina och servera!

Hur mycket färskfoder ska katten äta?

Alla katter har olika raser, ålder, vikt och variationen på hur aktiv din katt är, om den är utekatt eller innekatt osv har vi svårt att skapa en modell för hur mycket foder du ska ge din katt. Läs mer om våra rekommendationer.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr