Om oss

Real färskfoder är det hälsosamma alternativet för din hund och katt. Vi är ett litet, nystartat företag som brinner för hundars och katters hälsa. Och vi är övertygade om att maten gör djuret. Får hunden och katten oprocessad, färsk mat med lagom mängder av vitaminer, mineraler och naturligt nyttiga bakterier som göder de goda magbakterierna, så hjälper det upp både hälsa och immunförsvar hos djuret. Vi vill vara med att främja våra pälsklingars hälsa så att vi får ha dem kvar länge. Friska, pigga och alerta – långt upp i åldrarna.

Inga tillsatser

Real färskfoder är en naturlig produkt helt utan konserveringsmedel, tillsatser, färg- eller smakämnen.

Vision

Friskare hundar och katter samt gladare husdjursägare.

Mission

Vi gör färskfoder lättillgängligt för alla genom försäljning i dagligvaruhandeln och bidrar därmed till att hundar och katter blir friskare.

Värderingar

Integritet, naturligt, ansvar, delaktighet och konstant utveckling.

Tillverkning

Vi ställer mycket höga krav på oss själva i produktionen. Att producera den bästa maten för dina hundar och katter tar vi på största allvar och med stränga krav på kvalitetskontroll, renlighet och hygien enligt våra egna och jordbruksverkets strikta regler. Allt foder tillverkas i vår svenska fabrik i Västernorrland.

Pressinformation

Här har vi samlat våra logotyper och pressreleaser.

Uppfödare får uppfödarrabatt

Föder du upp katter eller hundar och köper stora mängder mat? Då kanske du är intresserad av att vara med i vår Kennelklubb för uppfödare och erhålla uppfödarrabatt.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr