Om oss

Vår berättelse

Vi som driver Real färskfoder heter Per och Ingela Janlert, ägare till en hund, Penny och en katt, Oskar. Vi har jobbat i snart 10 år med färskfoder i zoofackhandeln och har sett vilken genomslagskraft färskfoder har bland Sveriges hundägare. Och vi vill förenkla för alla hundägare och kattägare genom att erbjuda bra foder i samma butiker som man handlar sin egen mat, såsom Ica, Coop, ÖoB osv. Sagt och gjort: Vi grundade Real färskfoder.

Real färskfoder är ett företag som brinner för hundars och katters hälsa och därför har vi det hälsosamma alternativet för din hund och katt. Vi är övertygade om att maten gör djuret. Får hunden och katten färskfoder, som är biologiskt anpassad föda för dem, så hjälper det upp både hälsa och immunförsvar hos ditt husdjur.

Det måste vara enkelt! Många vill men kan inte göra egen hundmat och kattmat. Därför har vi valt att endast tillverka helfoder för att det ska vara enkelt. Kunden behöver bara tina och servera.

Vi vill att alla hundar och katter ska få äta oprocessad, färsk mat med lagom mängder av vitaminer, mineraler och naturligt nyttiga bakterier som göder de goda magbakterierna. För vi vill vara med och bidra till våra pälsklingars hälsa så att vi får ha dem kvar länge. Friska, pigga och alerta – långt upp i åldrarna.

Vi ses snart i en matbutik nära dig!

Inga tillsatser

Real färskfoder är en naturlig produkt helt utan konserveringsmedel, tillsatser, färg- eller smakämnen.

Vision

Friskare hundar och katter samt gladare husdjursägare.

Mission

Vi gör färskfoder lättillgängligt för alla genom försäljning i dagligvaruhandeln och bidrar därmed till att hundar och katter blir friskare.

Värderingar

Integritet, naturligt, ansvar, delaktighet och konstant utveckling.

Tillverkning

Vi ställer mycket höga krav på oss själva i produktionen. Att producera den bästa maten för dina hundar och katter tar vi på största allvar och med stränga krav på kvalitetskontroll, renlighet och hygien enligt våra egna och jordbruksverkets strikta regler. Allt foder tillverkas i våra svenska fabriker i Västernorrland och Kalmar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr