Varför färskfoder?

Vi kan vända på frågan

Varför skulle vi inte ge våra älskade husdjur ett foder som stärker deras immunförsvar genom de naturliga och färska ingredienser som ingår i ett oprocessat helfoder?

Real färskfoder efterliknar i allt väsentligt den ursprungliga föda hundar och katter är gjorda för. Hundar och katter är av naturen jägare och köttätare. Även om de varit tamdjur i många tusentals år, så har metabolismen inte ändrats nämnvärt. Deras matsmältningssystem och immunförsvar mår bäst av att äta färskt kött, som inte kokats, bakats eller upphettats innan servering.

Andra sorters foder, såsom blötfoder på konserv eller torrfoder, har tillagats och upphettats på något sätt, vilket gör att nyttiga bakterier och enzymer förstörs. Ofta innehåller de också mycket spannmål som har lågt näringsinnehåll och lågt pris. Problemet är att hundars matsmältningssystem inte är gjort för att ta upp spannmål, utan det kommer ut som avföring.

När du byter till Real färskfoder kommer du att märka att det blir mindre att plocka upp efter din hund eller katt. Anledningen är att djurets tarmsystem tar upp den viktiga näringen i kroppen och det blir väldigt lite slaggprodukter kvar.

För kinkiga hundar och katter som bara petar i sin vanliga mat, får god aptit av Real färskfoder. Det är för att de får mat som talar till deras ursprung, och att den liknar födan de åt i det vilda. Många djurägare märker också att hunden eller katten får bättre andedräkt, färre sjukdomar, friskare hud och finare pälskvalité.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr