Webbshop

Välkommen till Real Färskfoder och vår webbshop!

Färskfoder är det mest hälsosamma alternativet för din hund eftersom Real Färskfoder innehåller nyttiga bakterier som hjälper till att ge god tarmhälsa och bra immunförsvar.

Allt processat hundfoder, såsom torrfoder och blötfoder i konservburk, är upphettat och därmed har man tagit bort alla naturliga och värdefulla bakterier från maten. Naturlig mat som hundar ätit sedan tamhundens uppkomst.

Vi har endast färska råvaror av svenskt och norskt kött som vi mal ner till en fin färs till hundar och ännu mer finmalen till katterna.

Real färskfoder levereras hem till dig inom 1 – 2 arbetsdagar inom Storstockholm och 2 – 5 arbetsdagar i övriga Sverige. Om du har lantbrevbärare kan transporten ta några extra dagar.

När du köper för mer än 700 kr så bjuder vi på frakten.

Välkomna!


Personlig integritet

Real färskfoder värnar om din personliga integritet och följer GDPR och EU´s nya dataskyddslag from maj 2018 . Vi sparar ditt namn och dina kontaktuppgifter för att säkerställa hög kvalitét avseende leveranser av produkter, utskick av erbjudanden, nyhetsbrev och inbjudningar. Du kan läsa mer om hur vi skyddar och hanterar dina uppgifter här:

Integritetspolicy…

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr