Exclusive – Katt 20×200 g (4 kg)

337,50 kr inkl. moms

Ett spannmålsfritt kattfoder med extra ägg. Exclusive innehåller en bred proteinprofil med kyckling, nöt, gris och ägg för att täcka in alla viktiga näringsämnen.

Artikelnr: 142 Kategori:

Beskrivning

Exclusive

20 x 200g korvar, säljes kartongvis.

Ett spannmålsfritt kattfoder med extra ägg. Exclusive innehåller en bred proteinprofil med kyckling, nöt, gris och ägg för att täcka in alla viktiga näringsämnen. Hjärta från båda nöt och gris är med för att säkerställa katters taurinbehov. Allt för att likna det katten åt i det fria långt innan vi började göra foder åt våra sällskapsdjur. Biologiskt anpassat foder som är så viktigt för god hälsa, energi och välmående.

Exclusive är enkelt att använda. Bara tina och servera. Ska ej tillagas. Förvara färskfoder i frysen (-18C) och plocka fram för att tina i rumstemperatur eller i kylskåpet. En öppnad förpackning håller sig 2-3 dagar i kylskåp. Förvara i tät behållare i kylskåpet och var noga med god hygien när du hanterar färskfoder precis som du gör när du tillagar rå kyckling till dig själv.

Ge din katt cirka 4% av katten förväntade vikt. Dvs om din katt väger/ska väga 5 kg, då ger du din katt 200 gram per dag. Dela gärna upp det på 2 x 100 gram varje dag. Kom ihåg att du känner din katt bäst. Känn efter om din katt är överviktig eller underviktig eller bra i sin vikt och dosera kosten utifrån just din katts behov.

Våra foder är spannmålsfria och har ett lågt glykemiskt index vilket innebär att det passar utmärkt för både innekatten som utekatter.


Ingredienser

Kyckling, (hals, hjärta, krås), nöt, (hjärta, lever), grishjärta och ägg.

Näringsinnehåll

Torrsubstans 29-31%
Aska 4%
Fett 7%
Protein 15%
Kalcium 1%
Fosfor 0,5%
Taurin 0,6%
Vattenhalt 70%

Information/Vägledning

Utgå från fyra procent av kattens vikt per dag. Förvaras fryst. Öppnad förpackning förvaras 2-3 dagar i kylskåp. Fodret är tillverkat av färskt kött och är inte upphettat. Allmänna hygienregler av hantering av färskt kött gäller. Produkten har hög upptaglighet.

Energi: ca 129 kcal/540 Kj per 100 g

Produkten används endast till sällskapsdjur. Vikt: 20×200 g (4 kg). Kategori 3.

Godkännandenummer: SE3801058922

Mer information

Vikt 4 kg